Gianfranco Pooli

Consultant digitale strategie, online marketing en technologie.

Content marketing ideeën voor schrijvers: Google Question Hub

Bent je op zoek naar ideeën voor contentmarketing om je online pagina's aan te passen en meer bezoekers te trekken? Alles over Question Hub in onze FAQ

Clubhouse audiochat: wat is en hoe je jouw bedrijf kunt promoten

Wat is en hoe je de populaire audio-drop-in-app gebruikt. Hoe werken chatrooms? Hoe laat je jouw bedrijf groeien op Clubhouse? Alle antwoorden in onze FAQ

Core Web Vitals: optimaliseer je webpagina voor snelheid en ranking

Core Web Vitals is een nieuwe ranking factors op Google Zoeken. Op deze pagina zal ik vertellen hoe je de prestaties van jouw website kunt meten en hoe je een optimale pagina-ervaring kunt bieden.

Marketing e-mails en social media automatisering. Hoe werkt dat?

Een gedetailleerde uitleg over wat marketingautomatisering is en hoe het uw bedrijf kan helpen. Cloud- en hosted platforms om e-mails, sociale media en CRM te beheren

Bing Webmaster Tools: zoekwoorden onderzoek en backlinks analyse

Krijg meer organische traffic met de nieuwe Bing Webmaster Tools: geavanceerde SEO rapporten, trefwoorden onderzoek en backlinks analyse van jouw concurrenten.

Microsoft Clarity: analyse van gebruikersgedrag en heatmaps

MS Clarity is een nieuwe analyse tool gericht op gebruikersgedrag. Het visualiseert heatmaps en neemt schermsessies op om je te helpen de gebruikerservaring te optimaliseren.


Over mij Gianfranco Pooli

Hoi, ik ben Gianfranco. Ik ben een resultaatgerichte, ervaren online business consultant met sterke technische vaardigheden en een focus op marketing en bedrijfsgroei.
Ik ben gevestigd in Amsterdam. In de afgelopen 15 jaar heb ik de digitale strategie van bedrijven, e-commerce, non-profit organisaties, en online media platforms gepland en geleid. Ik hou er ook van om het initiatief te nemen en mijn eigen startups te laten groeien.
Lees meer over mij